feiten & cijfers

Architect
NIO Architecten Rotterdam
Bouwlocatie
Schipperswal Roermond
Bouwtijd
9 maanden
Constructeur
Aveco De Bondt
Huurder
The Roermond Yumble
Naam werk
The Roermond Yumble
Opdrachtgever
Jazz City Leisure
Oppervlak
9.000 m2

The Roermond Yumble

Roermond

In maart 2015 hebben we The Roermond Yumble opgeleverd. Het indoor attractiepark is vernieuwend met interactie en entertainment.

‚ÄčIn de Yumble zijn diverse nieuwste generatie attractie te beleven. Zo wordt het lot van de aarde in jouw handen gelegd als jij vanuit de ruimte probeert een botsing met kometen te voorkomen of stap je, samen met Mia, in de magische wereld Centopia. Een spectaculaire rit in de Twister waarin je ervaart hoe het is zonder zwaartekracht of neem plaats in een doldwaze rit in Tim’s Rescue met humor, speciale effecten en spanning. Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op www.yumble.nl

Het gebouw voor de Yumble is ontwikkeld door Jazz City Leisure BV (SDK Vastgoed en Van Pol Beheer) met omvang van 9.000 m2 BVO waaronder bijna 400 parkeerplaatsen. De ontwikkeling en realisatie zijn tot stand gekomen in een samenwerking tussen Systabo, Homij en KWS. Jazz City Leisure houdt het gebouw in eigendom en verhuurt het gebouw en de parkeerplaatsen voor 15 jaar aan de exploitant. De Yumble is een concept van Brand New Leisure en de verwachting is dat de Yumble ca. 350.000 bezoekers per jaar aantrekt.

Het volgende deelproject binnen Jazz City bestaat uit 100 woningen en ruim 10.000 m2 winkels en horeca als uitbreiding van het Designer Outlet Center. Start bouw hiervan is voorzien in het najaar van 2015.

projectlocatie