feiten & cijfers

Naam werk
Sandd Apeldoorn
Opdrachtgever
Sandd
Oppervlak
Totaal 12.500 m2

Sandd

Apeldoorn

Postbedrijf Sandd kent een forse groei, waardoor behoefte ontstond aan meer ruimte. Op het bedrijventerrein de Ecofactorij in Apeldoorn werden het nieuwe hoofdkantoor en sorteercentrum gerealiseerd.

Het project is uitgevoerd in samenwerking met zusterbedrijf Bouwmaatschappij Ufkes te Apeldoorn, welke de bouw van de kantoren uitvoerde. Het sorteercentrum van 10.000m2, waar nu dagelijks vier miljoen poststukken worden gesorteerd, werd door Systabo gerealiseerd. De hal is voorzien van een lichtdoorlatende gevelbekleding. ‘s Nachts straalt licht naar buiten, als teken van de 24-uurs dynamiek van Sandd. De totale aansturing van dit project lag in handen van Systabo. Op de ecofactorij neemt duurzaamheid een belangrijke plaats in. Benutting van bodemwarmte voor de verwarming lag hier dan ook voor de hand.

 

 

projectlocatie