SYSTABO, vooruitstrevend innovatief

SYSTABO kenmerkt zich door de drang om continu te innoveren. Wij zijn ervan overtuigd dat we door middel van innovaties de kwaliteit van bedrijfsgebouwen en het werkgenot van mensen kunnen blijven verbeteren. Om dit te realiseren richten we ons met name op continue verbeteringen in producten, processen, financiering en duurzaamheid. De snelheid van handelen, van ontwerp tot oplevering, is onze sleutel tot succes.

BIM ILS

Een groeiend aantal partijen in de bouw sluit zich aan bij het initiatief om een basis informatieleveringsspecificatie te hanteren. Alle relevante documenten worden via het BIM loket beschikbaar gesteld. Systabo staat voor integraal samenwerken: efficiënter werken, verspillende taken uitbannen en fouten voorkomen. De efficiëntie volgt uit het feit dat iedereen weet waar informatie te vinden is en hoe informatie moet worden aangeleverd.

 

 

Cradle to Cradle

SYSTABO omarmt de principes van Cradle to Cradle ontwerpen en bouwen. Met dit concept ontwikkelt SYSTABO bedrijfshuisvestingen, die volledig demontabel zijn: Designed for Disassembly. Hierdoor zijn ze geschikt voor tijdelijk gebruik, flexibel aanpasbaar en zijn ze verplaatsbaar naar andere locaties. Gebouwen volgens het Cradle2Cradle concept bestaan uitsluitend uit duurzame componenten met een lange levensduur. De restwaarde van gebouwen met het Cradle2Cradle concept is ook hoger dan die van traditionele gebouwen. De prefab geproduceerde bouwcomponenten zijn onderling aan elkaar gekoppeld door een “plug-and-play” systeem, waardoor ze volledig industrieel, flexibel en demontabel zijn uitgevoerd (IFD-bouwen).

c2c

Op het Fokker Logistics Park op Schiphol-Oost, hebben wij met de bouw van FOKKER 7|8 een wereldprimeur. Dit multifunctionele warehouse van ca. 38.700 m2 b.v.o. en 199 parkeerplaatsen is het eerste logistiek gebouw waar C2C is toegepast. Voor meer info, klik hier.

 

BuildingIntelligence

Door toepassing van slimme technologieën en diensten worden de gebouwprestaties verbeterd en de productiviteit van de bedrijfsvoering verhoogd. De industriële bedrijfsautomatisering zorgt voor een optimale beheersing en aansturing van het werkklimaat. Met sensoren worden temperatuur, vochtigheid, verlichting, beveiliging en logistieke handelingen gemeten. Met een app wordt op afstand de data ingelezen en bijgestuurd.

Samen Slimmer Bouwen

Onder de naam Samen Slimmer Bouwen heeft VolkerWessels, een eigen programma ontwikkeld voor Lean Bouwen, BIM en Ketensamenwerking. Met alle partners in de waardeketen doorlopen we het totale proces van ontwerp tot onderhoud om tot kostprijsverlaging, doorlooptijdverkorting en de juiste kwaliteit te komen. Dat betekent volgens ons niet harder werken, maar Samen Slimmer Bouwen. Pijlers onder deze nieuwe manier van werken zijn: klantwaarde formuleren, gemeenschappelijke doelstellingen en belangen, voorkomen van verspillingen, verbetering van het bouwproces.

SSB-logo-FC

 

SmartOffice

In SmartOffice wordt op een nieuwe manier, van binnen naar buiten, naar kantoren gekeken. In vooraf vastgestelde moduulmaten worden gebruiksfuncties optimaal benut. Het systeem is modulair aan te passen en is daardoor flexibel en eenvoudig uit te breiden. Basis van de Smartoffice is de functie, toevoeging is de afwerking. Smartoffice is te verkrijgen in Business-style, Modern-style en Classic-style.

Hybrid4You

Hybrid4You is het bouwconcept waarin de specifieke voordelen van beton en staal samenkomen. De voordelen in de draagconstructies en de voordelen voor specifieke onderdelen, zoals gevels en vloeren. Hybrid4You staat garant voor een nieuwe hybride oplossing in bedrijfshuisvesting. Afhankelijk van de gekozen parameters en specifieke gebouweigenschappen wordt Hybrid4You toegepast.

SmartConceptBuilding

SmartConceptBuilding staat voor: slimmer omgaan met investeringen in kosten van gebouw en energieverbruik,met een betere prijs-/kwaliteitsverhouding als resultaat. Maar ook voor slimmer en beter presteren als organisatie. Met een representatief pand waar relaties graag komen, medewerkers graag verblijven, mensen beter kunnen samenwerken en met elkaar een hogere arbeidsproductiviteit leveren.

scb

SmartConceptBuilding maakt duurzame bedrijfshuisvesting inzichtelijk, praktisch en optimaal toepasbaar voor elke onderneming. Het concept hebben we samen met zusterbedrijven ontwikkeld. Voor meer informatie zie: www.smartconceptbuilding.net