Hallenbouw

Al jaren zijn wij een betrouwbare bouwer in hallenbouw en loodsenbouw. Begin jaren ‘70 werd gestart met de turn-key formule in hallenbouw onder de naam Systabo Systeembouw B.V.  Dit bouwconcept is in de loop van de afgelopen decennia geoptimaliseerd tot een succesformule in de bouw van bedrijfshallen. De naam Systabo Systeembouw is inmiddels vervangen door SYSTABO bv.

Het hallenbouwen zit ons in de genen. Telkens weer zijn we meegegaan met de tijd en hebben we vernieuwde oplossingen toegepast. Wat nooit is veranderd, is dat we een turn-key oplossing aanbieden: van ontwerp tot oplevering. Eén aanspreekpunt tijdens de gehele bouwperiode. Alles onder één dak. Door het unieke Samen Slimmer Bouwen concept bent u verzekerd van kwaliteit. Met alle partners in de waardeketen doorlopen we het totale proces van ontwerp tot onderhoud om tot kostprijsverlaging, doorlooptijdverkorting en de juiste kwaliteit te komen.

Uw bedrijfsgebouw wordt modulair opgebouwd, met zoveel mogelijk geprefabriceerde onderdelen. Een dergelijk bouwsysteem heeft naast snelheid als voordeel dat er kwalitatief een perfect product wordt geleverd, tegen vaste kosten.

Doordat wij beschikken over een team van bedrijfsruimtespecialisten, eigen engineers en projectmanagers, beheersen wij het ontwerp- en bouwproces van begin tot eind. Wij zijn uw deskundige partner voor toplocaties, integraal ontwerp, financiering, bouw, onderhoud en herbestemming.

Nu is SYSTABO een speler van formaat in de hallenbouw, met de focus op:

Nieuws