Duurzaamheid in bedrijfshuisvesting

Duurzaamheid gaat in onze filosofie over de toekomst, over onze kinderen. Goed rentmeester zijn betekent dat we op een goede manier omgaan met grondstoffen, milieu, klanten, leveranciers, medewerkers en de continuïteit van onze onderneming. Het gaat over de dingen die we nu doen, waarbij ook de toekomstgeneratie, in welke vorm dan ook, profijt heeft. Niet vervuilen, maar schoner maken. Geen eigen belang, maar gemeenschappelijk belang. Niet star en vast, maar flexibel zijn. Daar staat SYSTABO voor.

Deze manier van denken heeft gevolgen voor onze producten en dienstverlening. Duurzaamheid in bedrijfshuisvesting betekent voor u dat we hebben nagedacht over goede isolatiematerialen, klimaatbeheersing, ventilatie, geringe CO2 uitstoot, energieverbruik, alternatieve energie opwekkers, etc. Onze medewerkers zijn continu bezig om in duurzaamheid te vernieuwen en verbeteren, zodat u een optimaal product krijgt, flexibel en toekomstbestendig.

Duurzaamheid wordt steeds vaker een beslissingscriterium, mits het zich zelf terugverdient. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste duurzaamheidsmaatregelen met bijbehorende terugverdientijden. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van BREEAM, GPR en CradletoCradle.