Jouw carriere bij SYSTABO…

Sociale omgang met elkaar, een informele sfeer en een mooi innovatief product, dat is SYSTABO. Als werkgever vinden we het belangrijk om medewerkers te motiveren en op te leiden. Want samenwerken is meer dan samen werken. Het is echt teamwork. De juiste mensen op de juiste plaats. Dan kom je verder.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Houd je van aanpakken en heb je ambities om verder te komen? Ben je toe aan een nieuwe stap in je carriere? Kijk dan bij onze vacatures. We maken graag kennis met je.

Studenten

Ben je student en ben je op zoek naar een uitdagende meeloopstage of afstudeeropdracht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij SYSTABO krijg je de kans om ons unieke bouwsysteem verder door te ontwikkelen. Klik hier voor onze diverse stageopdrachten op hbo niveau. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Met jouw nieuwe ideeën kunnen wij toekomst bouwen! We maken graag kennis met je.

Als student ben je verzekerd van een professioneel bedrijf met uitstekende begeleiding. Je kunt je doorontwikkelen binnen één van de VolkerWessels bedrijven, waardoor je de kans krijgt op een vaste baan binnen een uitdagende werkomgeving.

 

Actuele vacatures:

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Werkvoorbereiders (HBO Bouwkunde)

Modelleurs (HBO Bouwkunde)

Uitvoerders (MBO ++ ervaring)

 

Over de inhoud van de functie(s) en het opleidingsniveau(s) vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Nieuws