Een rondje langs de velden..

Bavelse Berg Breda
Middels de Cofra verdichtingstechniek wordt momenteel op locatie de ondergrond verdicht om deze voldoende draagkrachtig te maken om de bedrijfsvloer op staal te kunnen funderen. Medio november zullen de bouwwerkzaamheden starten voor de bouw van een distributiecentrum van 40.000 m².

 

Brainport Industries Campus Eindhoven
Inmiddels zijn de bedrijfsruimten voor Anteryon en KMWE opgeleverd en is er gestart met inhuizen. Vanaf week 35 is ca. 30.000 m2 operationeel. Ondertussen wordt er volop doorgewerkt aan bijvoorbeeld de installatietechnische voorzieningen voor nieuwe huurders en worden er diverse zaken op het dak geplaats. In verband met de omvang van het pand en het benodigde transport is er voor gekozen de lichtstraten tijdelijk te demonteren.

 

 

DPD Eindhoven

Bij DPD in Oirschot is inmiddels een deel van het dak van het sorteercentrum waterdicht en is Beumer Group gestart met de montage van de sorteermachines. Het project met 24.600 m² vloeroppervlak wordt in november 2018 opgeleverd.

 

 

EOSTA Waddinxveen
In Waddinxveen is het project Eosta opgeleverd. Er worden nog een aantal opleverpunten afgewerkt. Momenteel maakt Eosta al volop gebruik van het distributiecentrum dat Systabo in opdracht van Volker Wessels Vastgoed heeft gerealiseerd.