Advies in installatietechniek

In ons advisering en ontwerpen is beleving een essentieel onderdeel . Beleving van klimaat, van licht, van lucht. Een constante focus op comfort, met de juiste condities en met uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen. Net als bij het constructieve advies is ook bij ons installatieadvies systeembouw de basis. Het SYSTABO-concept omvat meerdere basisvarianten voor zowel bedrijfshallen als kantoren. Deze ontwerpen worden vervolgens individueel toegesneden op uw eisen en wensen voor werktuigbouwkundige installaties, zoals verwarming, luchtbehandeling en riolering.

Wij werken deze installaties uit in ons 3D BIM model en stellen de technische omschrijvingen op. Bij uitvoering van de werkzaamheden controleren onze specialisten of de installaties zijn uitgevoerd conform de specificaties. Dit garandeert u een perfect werkende installatie zoals u die wilt.

Bel SYSTABO gerust voor meer informatie over installatietechniek, over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en bijvoorbeeld de mogelijkheden m.b.t. BREEAM. Telefoonnummer: +31 (0)53 435 8814.