Bouw en onderhoud: de kracht van een innovatief systeembouwconcept

De essentie van het SYSTABO-bouwconcept is dat we componenten samenstellen tot een totaalpakket. De prefab componenten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitvoerig getest op levensduur en recyclebaarheid. Door onze gedetailleerde engineering sluiten de onderdelen naadloos op elkaar aan en zijn ze snel te monteren. Dit gebeurt op basis van een montageplan waarin de constructieve veiligheid gewaarborgd is. SYSTABO voert de werkzaamheden op de bouwplaats uit aan de hand van het door VolkerWessels opgezette WAVE protocol: Weest Alert, Veiligheid Eerst.

Onze medewerkers zijn continu bezig om onze producten en processen te verbeteren. Alles verandert: tijden veranderen, voorschriften veranderen, mensen en wensen veranderen. Daarom zijn wij volop in beweging en zoeken we steeds weer naar innovatieve oplossingen waarvan u meeprofiteert.

Naast kwaliteit en snelheid is flexibiliteit de derde pijler onder ons systeembouwconcept. Voor iedere opdrachtgever is het systeem aanpasbaar en spitsen we dit individueel toe in breedte, hoogte en lengte. Ook met betrekking tot installaties en duurzaamheid zijn er tal van mogelijkheden.

 

Energielabel

Vanaf 2015 zijn eigenaren van bedrijfsgebouwen verplicht om energielabel van hun gebouw te hebben. Het energielabel wordt afgegeven door een gecertificeerd adviseur en is maximaal 10 jaar geldig. Het label geeft informatie over over:

– De isolatie van het gebouw.
– Het energieverbruik en informatie over de verwarming, verlichting, ventilatie en koeling.
– Hoe het gebouw energiezuiniger zou kunnen presteren.

 

Nieuws

lees meer

Brochure

lees meer

Innovaties

SYSTABO kenmerkt zich door de drang om continu te innoveren. Wij zijn ervan overtuigd dat we door middel van innovaties de kwaliteit van bedrijfsgebouwen en het werkgenot van mensen kunnen blijven verbeteren. Om dit te realiseren richten we ons met name op continue verbeteringen in producten, processen, financiering en duurzaamheid. De snelheid van handelen, van ontwerp tot oplevering, is onze sleutel tot succes...

lees meer

WAVE

De veiligheidsregels en -waarden vormen de basis van het Veiligheidsprogramma binnen VolkerWessels, WAVE. Wees Alert! Veiligheid Eerst!

lees meer

Bewuste bouwers

Via VolkerWessels is SYSTABO aangesloten bij de stichting Bewuste Bouwers. Deze stichting wil het imago van de bouw verbeteren. Bewuste Bouwers geeft een gedragscode voor bouwplaatsen (zowel B&U als GWW) uit. Naast imagoverbetering is ook professionalisering van het omgevingsmanagement een doel van de stichting...

lees meer

Nieuws